De oogst van week 27 en 28 2019

Met vooral veel beelden gemaakt tijdens de voorbereidingen van ons trouwfeest (Zie daarvoor ook de test met de Vito Silver Star), maar ook de bijvangst van naar mijn werk bij Kleyn in Vuren gaan. Scania S730Scania S730 ~ Van den Brink.Scania R500Scania R500.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs ~ Mus Herwijnen.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.DAF XF105DAF XF105 ~ Berend Knol.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4 ~ Rüdinger.Renault Midlum 2nd genRenault Midlum 2nd gen ~ Hoffmann.Ford RangerFord Ranger ~ Hoffmann.AEC RoutemasterAEC Routemaster.Saurer busSaurer bus.ARO M461 MuscelARO M461 ~ Technik Museum Sinsheim.MAN onbekend/overigMAN ~ Technik Museum Sinsheim.Magirus Deutz Eckhauber 2nd genMagirus Deutz Eckhauber 2nd gen ~ Technik Museum Sinsheim.White M16 halftrackM16 halftrack ~ Technik Museum Sinsheim.

Concorde ~ Technik Museum Sinsheim.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Böhm.Ford overig/onbekendFord overig/onbekendFord.Unimog U423Zweiweg Unimog U423.Lada Niva (VAZ-2121)Lada Niva Taiga.Volvo FL6Volvo FL6.MAN TGSMAN TGS.MAN F90MAN F90 ~ Reuther.Müller Mitteltal opleggerMüller Mitteltal oplegger.MAN KATMAN KAT ~ Bundeswehr.Peterbilt onbekend/overigPeterbilt.

Jagsttalbrücke.


Büffel.
Mercedes-Benz C-klasseMercedes-Benz C-klasse ~ Kiemele.Saurer 4MHSaurer 4MHSaurer 4MH ~ Kiemele.Multicar onbekend/overigMulticar ~ Kiemele.Unimog onbekendUnimog ~ Kiemele.IFA W50IFA W50 ~ Kiemele.Mercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz Zetros bij Titan.Unimog onbekend/overigUnimog.Renault D-serieRenault D-serie ~ Gauss.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Van Geest International.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6’s van Tomolik en Stevens Transport.MAN F90MAN F90 ~ Mario Schneck.Borco-Höhns verkoopwagenBorco-Höhns verkoopwagen ~ Fischquelle.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Piaggio PorterPiaggio Porter ~ Murrhardt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *