Bakker na faillissement nu wel eigenaar Van Ginkel trucks

Onbekend meerdere (diverse merken)
In augustus 2018 berichtte ik al dat Van Ginkel Trucks (het voormalige GINAF Service) in Ederveen en Utrecht over was genomen door Bakker. Na boekenonderzoek is dit echter afgeketst. Schijnbaar stond Van Ginkel er zo slecht voor dat het onlangs failliet is gegaan. Per vandaag, 10 oktober 2019, is Bakker nu dan toch eigenaar geworden van Van Ginkel Trucks.
Aebi MT750
Personeel
Het overgrote deel van het personeel van Van Ginkel Trucks wat door het faillissement zonder werk zat, is door Bakker Bedrijfswagens overgenomen. Daarmee heeft dit bedrijf nu zo’n 250 man in dienst.

GINAF
Van Ginkel Trucks was als GINAF dealer natuurlijk de offroad-specialist bij uitstek. Door de overname wil Bakker deze specialistische kennis niet alleen behouden, maar wil men die in de toekomst zelfs uitbreiden. Wat de overname voor het eigen truckmerk VGT betekent meldt het persbericht helaas niet.
VGT OWL-270C 2
Bakker Groep
Bakker Bedrijfswagens is leverancier van DAF Trucks, GINAF, Iveco Daily en Fiat Professional. Bakker Bedrijfswagens bedient met haar netwerk het verzorgingsgebied Midden- en Oost Nederland. Het heeft sinds vandaag locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Duiven, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk. Bakker Bedrijfswagens is een dochter van de Bakker Groep, een familiebedrijf met als ander bekend dochterbedrijf Bakker Logistiek, met vestigingen in Zeewolde, Heerenveen (Broersma) en Tilburg.
DAF XF Euro 6

2 Comments

  1. Wim Jaegers 9 maart 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *