Citan debuteert op open dag Wensink Leeuwarden

In juli schreef ik al over de verhuizing van Wensink naar de Icarusweg in Leeuwarden. Vandaag, 30 oktober 2021, werd van 10:00 tot 16:00 een open dag gehouden, om dit te vieren en om klanten en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met deze nieuwe vestiging van de Leeuwarder Mercedes-Benz dealer. Hoogtepunt was uiteraard de Nederlandse primeur van de nieuwe generatie Mercedes-Benz Citan, die ik binnenkort uitgebreider aan de tand hoop te voelen. Verder vond ik het erg mooi te zien hoe ver de Mercedes SK van Holwerda al is gevorderd. En de geur van heerlijk eten en poffertjes, oioioi. Een dag vol hoogtepunten dus, ondanks het trieste weer.

De oude vestiging op de Lorenzkade ligt nu helemaal plat. Blijkbaar voor niks, er is nogal een stroomtekort in Leeuwarden dus de nieuwbouw van buurman Borgesius op deze locatie lijkt niks te worden. Eeuwig zonde, dit is de plek waar ik mijn allereerste truckfoto’s maakte, bij de introductie van de Mercedes-Benz Actros. De 25 jaar er na zouden er nog vele vele bezoeken volgen, altijd plezierig. Ik ga deze plek missen.


Pierius van Solkema had, naast Harry Potma, ook zijn immer uitstekende humeur meegenomen.


Erg jammer dat deze opgesloten was in een krappe hal en achter een deur. Als hij af is ongetwijfeld in vol ornaat te bewonderen.


De nieuwe Citan.

Mijn excuses aan de vele bekenden die ik op dit evenement heb getroffen. Ik heb geen van jullie de aandacht gegeven die jullie verdienen en enkele mensen zelfs ronduit genegeerd of niet herkend. Ik ben momenteel niet op mijn best, intermenselijk contact is daardoor erg moeilijk en vermoeiend. Omdat ik dit weekend liever ons 3-jarig huwelijk met mijn vrouw vier dan dat ik deze dagen ziek in bed lig moest ik deze keuze helaas maken. Ik hoop op jullie begrip, en dat ik bij een volgende ontmoeting wel weer genoeg energie heb. Ook dit hoort helaas bij mijn vorm van ASS.

2 Comments

  1. Johannes de Jong 7 november 2021 Reply
    • Alex Miedema 7 november 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *