De levens van de BF-38-TL – Erwin Visser & Alex Miedema


Toen ik de foto’s van de HAV rit bij Kleyn Trucks publiceerde, klom Erwin Visser direct in de pen. Hij herkende een truck! Logisch, hij had al eens een artikel geschreven over de restauratie van die truck. Erwin: “De auto is een originele Nederlander. Hij heeft meerdere eigenaren gehad maar ik ken hem pas vanaf de Timmerman tijd. Wim Lagerweij heeft eens een foto in zijn De Greef jasje gedeeld en daar is de eerste foto van. Daar was het een Terrein trekker. Bij Anton Timmerman is hij compleet gerestaureerd en heeft er een 2 assige trailer achter gekregen. Zo uit mijn hoofd is dit complete span naar j Hoek gegaan en daar rijdt hij nog steeds rond in zijn nieuwe kleuren.”John Caris kwam naar aanleiding van de Hoek foto op facebook snel met een reactie:

Zo is hij anno 2022 dus. Het brullende geluid mag je zelf nadoen terwijl je dit artikel leest.

Update: Marcel Schriekenberg: “Voor dat ie van de Greef was is die van blom borger geweest”

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 582 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *