Een rondje om een Hyzon heen lopen

Hyzon HyMax 250
Op 7 september was Martin Vonk al voor deze website bij de presentatie van de drie Hyzon trekkers op DAF XF basis in Oldebroek. Helaas kon ik daar toen zelf niet bij zijn, maar toen ik na het bekijken van de Ford F-MAX van Douwe Hoekstra nog even keek of er op de andere helft van het industrieterrein ook iets leuk te zien was, viel ik met de neus in de boter. Bij ESA stond, op de plek waar vroeger Rutger Hauer vaak parkeerde, de Hyzon HyMax 250 van Millenaar en van Schaik in Dura Vermeer kleuren. Daar moest ik natuurlijk even een rondje om heen lopen. Voor dat mensen weer zelf spookverhalen gaan verzinnen: hij staat daar voor de inbouw van een PTO. Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250Hyzon HyMax 250

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *